MIRADOR PHOTO GARRIGÀS 2020 VIII EDICIÓ

Divendres 4 de setembre a 2/4 de 12 fem la presentació del Festival Mirador Photo Garrigàs, un festival de fotografia que ja porta VII edicions, que enguany hi havia la possibilitat de no celebrar per les circumstàncies actuals de la Covid-19.

L’organització del Festival em va contactar per veure que es podia fer per poder celebrar el festival amb les condicions actuals.

La meva proposta va ser clara “Toca fer el festival virtual, adaptat a la situació actual”. Crear un programa en el qual la gent pugui participar de manera telemàtica i no deixar l’esperit, ganes i la il·lusió de poder celebrar la VIII edició. Evidentment no serà com les altres edicions, però poder fer debat de com ha afectat la Covid-19 en el món de la fotografia, tallers de Fotografia & Instagram i un concurs de fotografia obert a tothom, “donant a conèixer el poble, voltants de Garrigàs i l’Empordà”  han estat les propostes del Festival que comença divendres.

Mirador Photo Garrigàs parteix d’una iniciativa dels fotògrafs Miquel Ruiz l Josep Oliva l’any 2013, vol ser un punt de trobada on professionals, artistes o aficionats a la fotografia puguin compartir el seu treball, els seus projectes, les seves idees, aficions.

La pretensió es gaudir, viure i sentir la fotografia d’una manera popular i senzilla, en un entorn rural Empordanès, sense cap més esperit de lucre ni benefici que enriquir-se compartint els treballs i projectes de tots aquells que estimen la fotografia i que la volen fer més accesible socialment.

Enllaç ZOOM:  https://zoom.us/j/99263526753

Web Mirador Photo Garrigàs: www.miradorphoto.org

Jordi Gamell, setembre 2020.

COMPÁRTELO !!!