LA VANGUARDIA

AVUI A LA VANGUARDIA.

Ja van tres. Jordi Gamell reverteix els imprevistos en oportunitats. Sense saber res d’internet, els seus coneixements sobre com les empreses poden planificar estratègies per tenir  difusió a les xarxes socials s’han convertit en un far per a moltes firmes que naveguen. I els seus cursos d’Instagram i xarxes socials també.

.

La pandèmia de la Covid-19 li ha clavat l’última patacada. La seva feina de tècnic audiovisual s’ha vist anul·lada i algunes de les xarxes d’empreses que gestionava han caigut. Però aquest influencer, de 52 anys i veí d’Anglès (la Selva), conegut per les seves fotos de natura i paisatge i amb més de 38.000 seguidors al seu compte personal @narj i més de 6.000 al de marca personal @jgamell_socialmedia, no li valen les lamentacions. Cada dia segueix aixecant la persiana virtual i feta fora de casa dubtes i pors. “Has de creure amb tu i les teves idees. Jo ho vaig fer. Tot se supera amb valors”, assegura.

Ha aprofitat el confinament per reinventar-se i tot el que ha viscut fins ara ho ha desgranat en material per a un nou curs. A part  del que ja fa, també organitza xerrades virtuals sobre motivació i emprenedoria basades en la seva pròpia experiència. I amb això li han sortit noves feines. La seva passió no hi entén de virus.

La vanguardia, maig de 2020.

COMPÁRTELO !!!