EL BON INFLUENCER PART II

A l’article anterior us explicava el que és per mi ser un bon influencer:

“Implicació total amb la marca, no basada a publicar una foto o stories, o fer un tweet i prou”, cal complicitat, viure, gaudir, conèixer el producte, l’esdeveniment i compartir l’experiència.

Ara m’ha sortit una proposta nova, a priori normal, es tracta de visitar durant 3 dies el meravellós poble de Sant Llorenç de la Muga (Alt Empordà) un poble medieval, amb molta història, molt ben conservat, i on es poden fer moltes activitats al voltant del seu riu (La Muga), conèixer la seva gastronomia, cultura, activitats, etc.

La proposta és senzilla, visitar el poble, veure totes les seves virtuts, que en són moltes, fer difusió a les meves xarxes socials, en fotografia, vídeo, directes.

“El bon ‘influencer’ es guanya el prestigi a poc a poc. És dinamitzador, s’implica en el projecte, vol oferir més a qui li fa confiança i creu en la relació de llarga durada. Perquè ell sap que pot aportar molt més, estratègia i continuïtat.

Treballa des de dins, de tu a tu i procurant entendre la finalitat del projecte com si ell també en formés part del seu resultat. És compromís, saber fer, aplicant els valors de la honestedat i l’honradesa aconseguint una bona empatia amb qui tothom qui tracta.

El bon influencer ha de ser capaç de generar contingut, crear opinió i amplificar-ho”

I la veritat es que sí, el cap ha tret fum i donat moltes voltes, al final vaig presentar la següent proposta:

Estada de tres dies per donar a conèixer el poble perfectament, les activitats, l’entorn, l’història, etc. Vídeos, fotos, directes a les meves xarxes (fins aquí el normal).

“Però calia donar un tomb i fer valer el BON INFLUENCER”

Analitzar les xarxes socials del consistori i fer una proposta de com crec que s’haurien de gestionar, i quina estratègia cal fer per donar a conèixer Sant Llorenç de la Muga?

Cessió del material vídeo fotogràfic professional amb drets d’imatge per l’ajuntament, per poder disposar-ne per a campanyes, promocions, dIfusió del poble, etc.

Curs de com gestionar les xarxes socials als negocis del poble, auditoria individual i estratègia comercial.

Curs de com saber portar i gestionar les xarxes socials, en l’àmbit personal, virtuts i perills, obert al públic en general.

 Difusió a les xarxes socials durant un mes, amb un anunci Facebook – Instagram, destinat al nostre públic objectiu (amb resultats – informes KPI’s).

Tot un conjunt molt interessant per donar a donar a conèixer el poble i fer venir el turisme de proximitat, ajudar els comerciants a les seves xarxes socials, crear contingut audiovisual, i aportar al poble els coneixements (virtuts, ús i perills d’estar a les xarxes socials).

Una proposta molt interessant, la qual el consistori no ha tingut cap dubte a posar en marxa!

Demà tinc destí a Sant Llorenç de la Muga, els resultats aquest cap de setmana a les meves xarxes!

Jordi Gamell, juny 2020.

COMPÁRTELO !!!