EL BON INFLUENCER PART I

Que és ser un influencer?

Posar-te un rellotge d’una gran marca, fer la foto i compartir a les xarxes?, això no és ser un influencer, això és ser famós. Segurament un cop feta la foto, penjada a les xarxes i cobrada la comissió pertinent, el famós de torn li importarà un rave aquell rellotge.

Avui us parlo del meu cas, molts amics em diuen que sóc un influencer perquè tinc molts seguidors a les meves xarxes socials, la veritat, sí tinc molts seguidors a les xarxes socials, i particularment crec que no és per ser influencer, crec que és per saber fer la meva feina, jo no em considero influencer, si de cas, em puc considerar “el bon influencer”, i que és un bon influencer?

Tenir molts seguidors i ser considerat “influencer” ha fet que em convidessin a un munt de llocs i experiències, moltes degudes a l’interès que m’han despertat he dit que sí, i altres que no. He assistit a grans esdeveniments com ara el Festival Castell de Peralada, circuit de Montmeló patrocinat pel Sant Marino, rutes en Sedway, marques com ara Mazda m’han convidat en esdeveniments de 3 dies, volar al túnel del vent d’Empuriabrava, descobrir els aiguamolls de l’Empordà, masies rurals, etc.

“El bon ‘influencer’ es guanya el prestigi a poc a poc. És dinamitzador, s’implica en el projecte, vol oferir més a qui li fa confiança i creu en la relació de llarga durada. Perquè ell sap que pot aportar molt més, estratègia i continuïtat.

Treballa des de dins, de tu a tu i procurant entendre la finalitat del projecte com si ell també en formés part del seu resultat. És compromís, saber fer, aplicant els valors de la honestedat i l’honradesa aconseguint una bona empatia amb qui tothom qui tracta.

El bon influencer ha de ser capaç de generar contingut, crear opinió i amplificar-ho”

En tots els casos la meva implicació ha estat total, no s’ha basat a publicar una foto o stories, o fer un tweet. M’he interessat i implicat en tot el que m’han ofert, ho he viscut amb moltes ganes. I evidentment ho he expressat a les meves xarxes socials, fotos, vídeos, directes i blog. Us puc ben assegurar que he tornat per on he passat, amb més gent, aquella passejada pels volcans d’Olot amb sedway, fer volar al túnel amb els meus fills, gaudir d’un bon espectacle al Festival de Peralada, o tornar aquella masia rural amb una calma espectacular i vistes a tot l’Empordà.

La complicitat, l’interès a qui m’ha ofert poder gaudir d’aquestes experiències ha estat total, no s’ha basat en una foto, tweet, stories i adéu, m’han fet gaudir, conèixer el producte, l’esdeveniment i compartir l’experiència.

Ara m’han ofert una nova experiència, la qual he recaragolat més la meva ment, on puc encara puc ser molt més “Bon Influencer”, la proposta per la seva part és senzilla, la meva proposta que he fet, supera el terme influencer de llarg, però això ja us ho explico en una segona part aviat per veure que us sembla! 😉

Jordi Gamell, juny 2020.

COMPÁRTELO !!!