EL BON INFLUENCER PART 3 (RESULTATS)

En els dos articles anteriors us explicava el que és per mi ser un bon influencer, posar-te un rellotge d’una gran marca, fer la foto i compartir a les xarxes?

Justament això no és ser un influencer, això és ser famós. Segurament un cop feta la foto, penjada a les xarxes i cobrada la comissió pertinent, el famós de torn li importarà un rave aquell rellotge. “Implicació total amb la marca, no basada a publicar una foto o Stories, o fer un Tweet i prou”. Cal complicitat, viure, gaudir, conèixer el producte, l’esdeveniment i compartir l’experiència, i aportar valor afegit i coneixements.

Sant Llorenç de la Muga (Alt Empordà) és un poble medieval, amb molta història i m’ha brindat l’oportunitat de ser un bon influencer,. Vaig visitar durant 3 dies el poble, conèixer l’entorn, la seva història, la cultura, la gastronomia, i sobretot la seva gent!, Sant Llorenç em va fascinar en tot, no descartaria viure en aquest meravellós poble. Quan vaig  marxar la tarda vespre del diumenge,  vaig tenir una sensació extraordinària, creia que hi hauria un abans i un després a la meva vida un cop passada l’experiència de ser bon influencer a Sant Llorenç de la Muga, i això ha estat així.

Però anem a les dades reals, a mesurar l’impacte de la meva visita al poble, resultats de l’estratègia proposada, deixant a banda de l’impacte que ha tingut en tot el meu entorn d’amistats, coneguts, etc. Que ha estat molt! Molts han conegut Sant Llorenç de la Muga i l’han visitat, anem a veure l’impacte i difusió a les xarxes socials, anem a veure les mètriques:

Fotografies cedides a l’ajuntament:

436

Vídeos cedits a l’ajuntament:

23

Facebook – Instagram:

Nous fans:

1487

Impressions:

182504

Interaccions, abast, comentaris:

12204

Campanyes publicitàries:

Objectiu, fans de la pàgina 1198

Aterratge al web de l’ajuntament 3.942

Aquest és el resultat de la meva visita a Sant Llorenç de la Muga, són números, per cert molt i molt bons, l’impacte i els resultats han estat excel·lents. Però deixant a banda els números, Sant Llorenç de la Muga m’ha enamorat en tots els sentits, visiteu el poble, no us deixarà indiferents, i no és publicitat per part meva,  jo la meva feina ja l’he fet, és una realitat d’un poble meravellós que cal visitar, per moltes i moltes raons. Descobriu-les!

Jordi Gamell agost 2020.

COMPÁRTELO !!!